Algemeen
We respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons geeft zorgvuldig wordt behandeld.
We zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.
De verwerking van de persoonsgegevens vindt plaats op een wijze die in overeenstemming is met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensverwerking.
Op deze pagina laten we u weten welke informatie we verzamelen wanneer u onze website gebruikt, waarom we deze verzamelen en hoe we deze gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Zo begrijp je precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Safety First Designs.
U moet zich ervan bewust zijn dat Safety First Designs niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen.
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het volledige privacybeleid.

Doeleinden van gegevensverwerking
Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties,
waaronder het uitvoeren van activiteiten gericht op het vergroten van het klantenbestand, evenals uw websitebezoek.
Als u een contact- of registratieformulier op de website invult of ons een e-mail stuurt, worden de gegevens die u ons stuurt
bewaard zolang de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail volledige beantwoording en behandeling vereist daarvan of voor de juiste registratie van uw gegevens is noodzakelijk.

Google Analytics
We gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie, inclusief het adres van uw computer (IP-adres), wordt overgebracht naar Google en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt,
om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders over de effectiviteit te kunnen informeren.
van hun campagnes. Google kan deze informatie aan derden verstrekken als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover dergelijke derden de informatie namens Google verwerken. Hier hebben wij geen invloed op. We hebben Google niet toegestaan ​​de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-services.

Derden
De informatie van de website wordt niet gedeeld met derden met uitzondering van gegevens voor offertes / pakketten, zoals eerder beschreven. In sommige gevallen kan de informatie intern worden gedeeld. Onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

INGANGSDATUM: 26 Mei 2020