BESTELLEN

De prijzen in de shop zijn altijd inclusief BTW. Na het maken van je keuze kan je afrekenen met een van de betaalmogelijkheden die wij aanbieden via de website. Na het plaatsen van je bestelling en het afronden van de betaling, krijg je updates via de e-mail waaronder de track & trace code. Via jouw track & trace code kun je je bestelling live volgen. Doorgaans worden bestellingen geplaatst op een werkdag voor 14:00 de volgende dag bezorgd! Wij bezorgen ook op zaterdag en maandag.

LEVERTIJD EN RETOUREN

Bij Somnium Medical zijn we gericht op productkwaliteit, een goede service en een snelle levering. Indien je op werkdagen een bestelling plaatst voor 14:00 uur, wordt deze in bijna alle gevallen de volgende dag bezorgd.

Bij bestellingen van € 25 of meer betaal je bij ons geen verzendkosten. Voor bestellingen onder dit bedrag rekenen wij een bijdrage van € 4,95 per bestelling voor heel Nederland.

RETOURVOORWAARDEN

Indien je niet tevreden bent met ons product of de gekozen maat, kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. We zorgen dan samen voor een passende oplossing.

Indien je spijt hebt van je aankoop, dan kun je de mondkapjes tot 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen, mits in de originele verpakking. De kosten van het retour sturen komen voor jouw eigen rekening.

Voor retourzendingen gelden deze instructies:

  • Zorg ervoor dat de artikelen voorzien blijven van de originele verpakking. Alleen ongebruikte en ongedragen artikelen worden in ontvangst genomen.
  • Stuur de retourzending naar:

Somnium Medical                                                                                      
Edelgasstraat 34
2718 SX Zoetermeer.

  • Zorg ervoor dat het bestelnummer op de zending vermeld is, zodat wij de retourzending snel kunnen verwerken.
  • Retourzendingen die niet aan de bovenstaande instructies voldoen, kunnen door ons geweigerd worden.
  • Wij zorgen er voor dat je je geld terugkrijgt binnen 5 werkdagen nadat wij de retourzending hebben verwerkt.